Hola
S'adjunta la informació de la propera sortida. Pots anar inscrivint (formulari). 

Els horaris de sortida:Grupo Montaña Tramo 8 3

    7:00 h. Barcelona Av. Vilanova (Arc del Triomf)
    07:20 h. Makro  (Ap7, sortida 19)

Estem preparant una comissió per organitzar aquesta activitat tenint en compte que s'ha de gestionar una ruta amb participació nombrosa i tractant d'implicar més persones per garantir en el que sigui possible en cada sortida  una experiència positiva, dinàmica, enriquidora, però sobretot amb la seguretat que requereix caminar per la muntanya.

Si estàs interessat en formar part d'aquest grup-comissió, ens ho indiques i prenem nota.
Una altra forma de col·laborar puntualment com a voluntari en les sortides, com a guia de capçalera, de cua, mapes, GPS, revisar rutes, activitats culturals, etc. també ho pots indicar.

--- M'ofereixo per ser part de la comissió del grup de SERVAS Muntanya (es requereix ser membre de Servas)

--- M'ofereixo per col·laboracions puntuals.

 

Fins ara hem anat comptant amb la col·laboració visible i de vegades no tan visible de M. Carmen Martín (Reserves del bus) Núria Ribera, qui ens explica les particularitats i instruccions de la ruta durant el trajecte del bus. José Antonio Muñoz ("El Niño") ...Imma  Elias amb informació de les rutes fetes amb el Centre Excursionista de Sabadell... i altres col·laboracions en ruta, interpretant mapes, senyals, GPS, walkie-talkies, armilles reflectants. Tot això ha contribuït a que fins aara la trobada amb els senders, la muntanya, els paisatges hagin tingut un significat positiu i agradable per a tots.

Seguirem demanant sempre la col·laboració de tots, amb l'assistència puntual, caminar agrupats, respectar el medi ambient, plantes, sembrats, monuments. La majoria som de cultura "urbanita" i això no ha de suposar una agressió a la natura i al paisatge, que de vegades sembla solitari, abandonat ... sinó al contrari ... deixar que l'espectacle continuï per seguir donant exemple de tolerància i per als que facin el recorregut posteriorment no troben, si és possible, la nostra empremta.

///\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\///////////////////////////

Hola
Se adjunta la información de la próxima salida. Aún quedan muchos días, pero también te puedes ir inscribiendo.
Los horarios:   

    7:00 h.  Barcelona Av. Vilanova
    7:20 h.  Makro

Estamos preparando una comisión para organizar esta actividad teniendo en cuenta que se ha de gestionar una ruta con participación numerosa y tratando de implicar a más personas para garantizar en lo posible que cada salida sea una experiencia positiva, dinámica, enriquecedora, pero sobre todo con la seguridad que requiere caminar por la montaña.

Si estás interesado en formar parte de este grupo-comisión, nos lo indicas y tomamos  nota.
Otra forma de colaborar puntualmente como voluntario en las salidas, como guía de cabecera, de cola, mapas, GPS, revisar rutas, actividades culturales, etc. también lo puedes indicar.

    ---Me ofrezco para ser parte de la comisión del grupo de SERVAS Montaña  (se requiere ser miembro de Servas)

    ---Me ofrezco para colaboraciones puntuales.


Hasta la fecha hemos ido contando con la colaboración visible y a veces no tan visible de M. Carmen  Martín (Reservas del bus) Núria Ribera, quien nos explica las particularidades e instrucciones de la ruta durante el trayecto del bus. José Antonio Muñoz ("El Niño")... Imma Elias con información de las rutas hechas por el Centro Excursionista de Sabadell..y otras colaboraciones en ruta, interpretando mapas, señales, GPS, walkie-talkies, chalecos de visibilidad. Todo ello ha contribuido a que hasta la fecha el encuentro con los senderos, la montaña, los paisajes hayan tenido un significado positivo y agradable para todos.

Seguiremos pidiendo siempre la colaboración de todos, con la asistencia puntual, caminar agrupados, respetar el medio ambiente, plantas, sembrados, monumentos. La mayoría somos de cultura "urbanita" y esto no ha de suponer una agresión a la naturaleza y al paisaje, que a veces parece solitario, abandonado... sino al contrario... dejar que el espectáculo continúe para seguir dando ejemplo de tolerancia y para quienes hagan el recorrido posteriormente no encuentren, si es posible, nuestra huella.

si us plau, si podeu utilitzar el formulari, molt millor, ja que es crea la llista automàticament, poseu el telèfon que portareu en ruta. 'Gràcies !!!


FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  

aquí tens dos enllaços per veure algunes imatges de l'anterior etapa entre Sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses.


aquestos es van enviar la vegada anterior

   

Luis Miguel Avendaño
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
699 710 422 

Facebook

Instagram

Encuentro Ibérico 2016, Portugal-España

Una foto publicada por Servas Spain (@servas_esp) el